Nopea

Toimitus suoraan ovelle 4-7 arkipäivässä. Määrämittatilaukset noin 10 päivää.

Edullinen

Oma maahantuonti ja suoraviivainen toiminta mahdollistavat järkevät hinnat.

14pv maksuaika

Kaikkiin laskutettaviin yritystilauksiin.

Myydyimmät tuotteet


Meidät löytää myös täältä:
mattokauppa facebookmattokauppa

Syystervehdys!

Avoin kirje mattokauppa.net :lle ja muille reippaille touhuajille.

Olemme maahantuoneet mattoja yrityskäyttöön jo useamman vuoden ja avasimme alkuvuodesta verkkokaupan mattokauppa.fi. Kokonaisuus mietittiin ulkoasua myöten selkeäksi ja nopeaksi.

mattokauppafi

Syksyllä saimme muutaman erikoisen yhteydenoton, jonka seurauksena katsastimme tilannetta ja törmäsimme mattokauppa.net sivustoon.

mattokauppanet

Havaitsimme ”jonkin verran” yhdenmukaisuutta yritysnimessä ja logon muotokielessä. Ensimmäinen reaktio oli laittaa lakimiehet asialle ja puristaan kaverista sonnat pellolle. Rauhoittumisen jälkeen tajusimme, ettei se todennäköisesti auttaisi ketään millään tavalla. Sitä paitsi, he myyvät selvästi kuluttajille ja me yrityksille.

Maailman tilanteen ollessa mitä on, kaikki kaipaavat enemmänkin piristystä kuin pakotusta. Päätimme mieluummin auttaa kaveria. Nimeä ei kannata muuttaa, sehän on toimiva! Logon suhteen olemme kriittisempiä. Tässä on 3 uutta logoehdotusta, joissa on M-kirjainta ja kotitaloutta paremmin esillä. Väritys on lähempänä sivujenne ilmettä, eikä siten sekoittuisi meidän kauppaamme. Nämä logot ovat ladattavissa PDF-muodossa ja vapaasti käytettävissänne. Mikäli voimme pyöräyttää ne johonkin muuhun muotoon niin autamme mielellämme. Mukana on myös pysty versiot.

mattokauppa

Mikä tämän kaiken idea nyt sitten on? Jos Suomen joku tästä taantumasta saa nostettua, se olemme me reippaat yritykset ja yrittäjät. Eikä se onnistu sillä, että varastaa toisen logon, vaan tuomalla jotain uutta ja kehittävää markkinoille. Autetaan siis mieluummin toisiamme, siitä seuraa hyvää meille kaikille!

Hyvän kierrettä jatketaan -10% alennuksella verkkokaupassa kirjoittamalla koodin ”THE1mattokauppa”. Alennus on voimassa marraskuun loppuun.

Kaikkien Facebook sivuston tykkääjien kesken arvomme myös vapaavalintaisen Logomaton tai iPhone6 puhelimen.

Tätä ja muuta hyvän tekemistä pitää jakaa!   
Tykkäämällä osallistut arvontaan.

Arvonta suoritetaan 30.11.2014 mennessä Mattokauppa.fi facebook sivuston tykkääjien kesken. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittamisesta ei aiheudu toimituskuluja tai muutakaan kieroilua.
Facebook ei ole mukana arvonnan järjestämisessä.
tech
Mattokauppa.fi
Pepeco Ky
Kuokkamaantie 55 LH 1
FI-33800, Tampere
FINLAND
puh. 0400 751 122
info@pepeco.fi
Y-tunnus: 2123216-9