Nopea

Toimitus suoraan ovelle 4-7 arkipäivässä. Määrämittatilaukset noin 10 päivää.

Edullinen

Oma maahantuonti ja suoraviivainen toiminta mahdollistavat järkevät hinnat.

14pv maksuaika

Kaikkiin laskutettaviin yritystilauksiin.

Myydyimmät tuotteet


Meidät löytää myös täältä:
mattokauppa facebook

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot koskevat tuotteiden myyntiä Suomessa kotipaikkaansa pitäville yrityksille, asunto-osakeyhtiöille, yhdistyksille, oppilaitoksille ja kunnille.

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Viivästyskorko on 15 %. Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus tai rajoittaa tilausmääriä luottoriskien hallitsemiseksi. Tilatut tuotteet ovat myyjän omaisuutta, kunnes kauppahinta on kokonaan maksettu.

Toimitamme tuotteet kuriirin välityksellä tilaajan ilmoittamaan lähiosoitteeseen muutaman arkipäivän kuluessa. Tarkempi arvio toimitusajasta ilmoitetaan ostoskorissa. Lähiosoitteeseen on päästävä isolla jakeluautolla.

Toimituksen virheistä on ilmoitettava meille 8 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Emme korvaa toimituksen viivästymisestä tai virheistä johtuvia epäsuoria tai välillisiä vahinkoja.

Maksuehdot

Yritysten normaali maksumuoto on lasku 14 päivän maksuajalla. Erikoistapauksissa sovellamme maksamista ennen tilauksen toimitusta.

Yksityishenkilöiden maksutapa on verkkomaksu.

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki, sekä yleisimmät kortit.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Mikäli näiden suhteen on epäselvyyttä tai haluat tietää lisää, ota suoraan yhteyttä niin selvitetään asiaa tarkemmin.

Takuu ja palautus

Mikäli tilaus ei vastannut odotuksiasi, ota yhteyttä.

tech
Mattokauppa.fi
Pepeco Ky
Kuokkamaantie 55 LH 1
FI-33800, Tampere
FINLAND
puh. 0400 751 122
info@pepeco.fi
Y-tunnus: 2123216-9