Nopea

Toimitus suoraan ovelle 4-7 arkipäivässä. Määrämittatilaukset noin 10 päivää.

Edullinen

Oma maahantuonti ja suoraviivainen toiminta mahdollistavat järkevät hinnat.

14pv maksuaika

Kaikkiin laskutettaviin yritystilauksiin.

Myydyimmät tuotteet


Meidät löytää myös täältä:
mattokauppa facebook

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot koskevat tuotteiden myyntiä Suomessa kotipaikkaansa pitäville yrityksille, asunto-osakeyhtiöille, yhdistyksille, oppilaitoksille ja kunnille.

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Viivästyskorko on 15 %. Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus tai rajoittaa tilausmääriä luottoriskien hallitsemiseksi. Tilatut tuotteet ovat myyjän omaisuutta, kunnes kauppahinta on kokonaan maksettu.

Toimitamme tuotteet kuriirin välityksellä tilaajan ilmoittamaan lähiosoitteeseen muutaman arkipäivän kuluessa. Tarkempi arvio toimitusajasta ilmoitetaan ostoskorissa. Lähiosoitteeseen on päästävä isolla jakeluautolla.

Toimituksen virheistä on ilmoitettava meille 8 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Emme korvaa toimituksen viivästymisestä tai virheistä johtuvia epäsuoria tai välillisiä vahinkoja.

Maksuehdot

Yritysten normaali maksumuoto on lasku 14 päivän maksuajalla. Erikoistapauksissa sovellamme maksamista ennen tilauksen toimitusta.

Yksityisten maksutapa on ennakkomaksu. Tee tilaus normaalisti ja me lähetämme teille laskun tilauksen saavuttua. Maksettuasi laskun voit lähetää maksusta kopio meille niin tilaus nopeutuu ja lähtee toimitukseen.

Mikäli näiden suhteen on epäselvyyttä tai haluat tietää lisää, ota suoraan yhteyttä niin selvitetään asiaa tarkemmin.

Takuu ja palautus

Mikäli tilaus ei vastannut odotuksiasi, ota yhteyttä.

tech
Mattokauppa.fi
Pepeco Oy
Hämeentie 3
FI-13200, Hämeenlinna
FINLAND
puh. 044 082 1224
info@pepeco.fi
Y-tunnus: 3338183-1